fredag 28. juni 2013

Freddan...

Dagene går fort når en har det moro. Det har vært to sene kvelder, derfor ingen blogging fra meg på noen dager.
Onsdagen var vel det vi kan kalle en interessant dag..... Både Carlos og jeg landa tidlig, og dermed så måtte vi finne på noe annet. Planen ble å finne Dechatlon, som da skulle være 1,5 time unna i byen Tarbes. Plotter inn på GPSen, og alt er bare velstand. Vi fant enkelt frem, og fikk shoppa litt nytt begge to. Så skulle vi hjem... Det skulle vise seg å ikke være så enkelt... Plotter in St. Lary (som er den nærmeste "byen" her vi bor) på den berømte GPSen, og den viser ca 1,5 t til vi er hjemme. Supert.... Vi kommer oss inn på motorveien, og kjører en god stund før vi får beskjed om å ta av. Det var dyrere denne veien, men vi tenker ikke stor over det noen av oss. Betaler og kjører videre etter direksjonene til frøkna på skjermen... Vi skjønner fort at dette er en annen vei enn vi kjørte i stad, men siden vi kjørte fra ett annet sted enn vi skulle, var det ingen som tenkte stort over det heller.. Det burde vi gjort.... etter å kommet frem, viser det seg at dette var en HELT annen St. Lary, enn den vi skulle til. Her var det fire hus og to mennesker..... Feilen ble etter litt mumling rettet opp, og det viser seg nå, at nå har vi plutselig TO timer å kjøre hjem.... snakk om generaltabbe i feil retning!! Det begynner å bli sent, og tid for middag. Så vi stopper ca halvveis og spiser en veldig god middag på en koselig restaurant langs veien... Resten av turen hjem gikk smertefritt og vi var hjemme ca kl 23.... Så kommer plutselig Carlos på at sekken hans fremdeles ligger i bilen, og går ut for å hente den.... så kommer det dårlige nyheter.... Sekken står igjen på restauranten!! Da ble det litt panikk i gården... vi hadde heldigvis kvitteringen med tlfnummer på, men vi kan ikke fransk, så da var det å vente på husvertene....
Etter litt om og men, får vi kontaktet restauranten, og bekreftet at sekken fremdeles står der, og at vi kan hente den torsdag morgen kl 9.
Så da ble det plutselig torsdag, og vi måtte tidlig opp for å rekke å hente sekken igjen. Vi var heldigvis litt tidlig ute, og vi fikk sekken og vi rakk tilbake til HQ og briefing! Ikke verst ;) Ellers så var det ikke så mye som skjedde i går.
I dag var det overskyet, og det var lenge tvil om det kom til å bli satt oppgave. Men vi reiste opp på start, og det ble satt en kort oppgave. Svake forhold i lufta, gjorde at mange ble satt tidlig på bakken. og da en friflyer (en som ikke er med i konkuransen) datt ned og skada seg ble oppgaven stoppa siden vi ventet helikopter inn i oppgaveruta.

Tror dette blir siste dagen min med flyging her i Pyrineene for denne gangen.. Da jeg planlegger å forflytte meg til Portugal i morgen. Blir fort veldig sent om jeg skal reise etter flyging.  Vet ikke hvordan det ligger an med internett der jeg kommer, så kan ikke love blogging fremover.

Carpe diem!!

1 kommentar:

  1. Ønsker deg god tur videre!!
    Klem fra mamma og pappa.

    SvarSlett